Filtracija pri pripravi zdravil

Potrebujete pomoč?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov
Spletna trgovina

Filtracija pri pripravi zdravil

Priprava farmacevtskih raztopin v bolnicah, domači negi, infuzijskih klinikah in ustanovah za dolgotrajno oskrbo pogosto potrebuje filtracijo za odstranitev viabilnih in neviabilnih delcev, za dosego čistih ali sterilnih raztopin. Za odstranitev velikih delcev iz raztopin se uporabljajo filtri z membrano z ocenjeno velikostjo por 5 µm ali več. Sterilizacija zahteva filter s porami velikosti 0.2 µm ali manj. Veliko ustanov prav tako uporabi t. i. end line filtre na točki infuzije za odstranitev podmikronskih delcev, vključno s tistimi, ki jih prispeva infuzijski sistem.

Zaščita farmacevtskih strokovnjakov

Zdravstveno varstvo farmacevtskih strokovnjakov in izboljšanje rezultatov zdravljenja se začne z varno in učinkovito pripravo farmacevtskih rešitev. Obnovitev sterilnih citostatik vključuje postopke za zaščito pacientov in zdravstvenih delavcev pri ravnanju, izdajanju in jemanju zdravil. Farmacevtski delavci so pri pripravi zdravil izpostavljeni snovem, ki povzročajo draženje kože in oči in imajo potencial za kumulativne poškodbe jeter, ledvic in kromosomov.

Produkt za farmacijo in klinične oddelke

Družina filtracijskih produktov PharmAssure ponuja celotni spekter produktov za farmacijo in klinične oddelke za zagotovitev kakovosti in varnosti produktov. Poleg tega pa naprave z ventili z vialnim dostopom zaščitijo farmacevtske strokovnjake in medicinsko osebje pred tveganji, povezanimi z izpostavljanjem citotoksičnim ali nevarnim zdravilom od priprave do administracije antineoplastičnih produktov.

Imate težave z vodo?

Smo vodilno podjetje na področju industrijske filtracije, kjer dosegamo odlične rezultate.

+386 1 36 19 260 info@prima-filtertehnika.si
Imamo rešitev