Potrebujete pomoč?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov
Spletna trgovina

Matične celice

Postopek pridobivanja matičnih celic iz kostnega mozga obstaja že več kot 40 let. Pridobivanje matičnih celic je možno tudi iz krvi popkovine, kar je bilo prvič uspešno izvedeno leta 1988. Matične celice lahko pridobimo tudi iz krvi odraslega človeka in iz mlečnih zob.

Pall Medical zagotavlja procese zbiranja, obdelave, zamrzovanja in transfuzije matičnih celic.

Najnovejši Pall sistem je sistem za jedrno celično obogatitev (Celeris). Proces je preprost za uporabo in traja do 15 minut. Sistem je brezigličen in enkraten.

Produkti

Pall ponuja vreče za shranjevanje matičnih celic za vse zbirke popkovnične krvi - na sterilnem področju, pri carskem rezu, pri vaginalnem porodu. 

Set za popkovnično kri

Set za popkovično kri

Za shranjevanje do 150 ml popkovnične krvi. Vsak set vsebuje 25 ml citrata fosfata dekstroze (CPD) antikoagulanta.

Set za prenos/zamrzovanje popkovnične krvi

Za procesiranje in zamrzovanje 25 ml krioshranjenih, koncentriranih matičnih celic popkovnične krvi po metodi razviti v New Yorškem centru za kri. Vsak sterilni set sestoji iz dveh vrečk za prenos in dvodelne, trodimenzionalne 25 ml zamrzovalne vrečke, ki je združena z integrirano cevko in dvema povezovalnikoma (en koničasti in en Luerjev).

Set za prenos/zamrzovanje popkovične krvi

Set vrečke za čiščenje/infuzijo popkovničnih krvnih celic

Set za čiščenje/infuzijo popkovičnih krvnih celih

Za taljenje/čiščenje in posledično infuzijo predhodno zamrznjenih popkovničnih matičnih celic, razvit v New Yorškem centru za kri. Ta set dveh vrečk je narejen za dosego počasnega asimptotičnega znižanja osmoznega pritiska za kriozaščitene bele celice na primeren nivo za transfuzijo. Set zniža DMSO vsebino v končni transfuziji matičnih celic na manj kot en gram. Vsak sterilni set sestoji iz dveh transfernih vrečk, ki sta združeni z integralom.

Zamrzovalna vrečka za popkovnično kri.

Za dolgoročno shranjevanje 25 ml krioshranjenih, koncentriranih komponent krvi. Vsak sterilni set sestoji iz dvodelne, trodimenzionalne 25 ml zamrzovalne vrečke in cevnega voda, ki se koničasto zaključi. Zamrzovalna vrečka je bila narejena za zagotovitev homogene, kontrolirane stopnje zamrzovanja za maksimalno viabilnost celic. Dizajn sočasno zmanjša možnost poškodb vrečke zaradi termičnih, dinamičnih ali ekspanzijskih sil.

Zamrzovalna vrečka za popkovično kri

Imate težave z vodo?

Smo vodilno podjetje na področju industrijske filtracije, kjer dosegamo odlične rezultate.

+386 1 36 19 260 info@prima-filtertehnika.si
Imamo rešitev