O nas

POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

Vaša filtracija – naša skrb

ISO9001

Smo proizvajalec in prodajalec filtrske tehnike, kamor sodijo najrazličnejši filtrirni vložki in filtrirne naprave.


Naši začetki segajo v leto 1990, ko je bilo ustanovljeno podjetje Prima filtri. Leta 2009 smo se združili s podjetjem Imex Filtertehnika in ustanovili podjetje Prima Filtertehnika. S skupnimi močmi, izkušnjami in znanjem smo postali vodilni ponudnik filtrirne tehnike v Sloveniji.


Naše poslanstvo, zakaj delamo?

Zagotavljamo nemoteno delovanje strojev, naprav, vozil
Izboljšujemo delovanje strojev, naprav, vozil
Prispevamo k čistejšemu delovnemu okolju za zaposlene
Puščamo pečat k čistejšemu okolju
Razbremenjujemo naše kupce, da se ti lahko ukvarjajo le s svojo dejavnostjo, skrb za filtracijo pa prevzamemo mi.

Več kot 30.000 prodanih filtrov

Več kot 30 let tradicije

P
Prilagodljivost – se zavrti zadaj pa opis – prvi stavek se nanaša na to, kar delamo, drugi stavek na kolektiv- nekako ločiti (Izdelujemo filtre po naročilu kupca, ki se mu popolnoma prilagodimo. V našem kolektivu se vse da, včasih so le poti lažje ali težje.
R
Raznolikost – Filtracija je naše področje, zato ponujamo pester in raznolik program filtracije. Tudi med sabo smo si zelo različni in imamo različna mnenja, ki pa jih spoštujemo
I
Inovativnost – Novi in drugačni filtracijski izzivi naših kupcev so tisto, kar nas žene k iskanju inovativnih rešitev. Ideje in predlogi vsakega zaposlenega so v naši ekipi vedno zelo dobrodošli.
M
Moštvenost – Dobre rezultate dosegamo, ker smo povezana ekipa, ki si z veseljem priskoči na pomoč.
A
Ambicioznost – Imamo ambiciozne cilje in vizijo, kateri sledi cela ekipa. Razvijamo in ponujamo vedno nove rešitve, ki pripomorejo k čistejšim delovnim pogojem in čistejšemu okolju, na kar bodo ponosne tudi naslednje generacije.

Naše vrednote

Prilagodljivost – Izdelujemo filtre po naročilu kupca, ki se mu popolnoma prilagodimo. V našem kolektivu se vse da, včasih so le poti lažje ali težje.


Raznolikost – Filtracija je naše področje, zato ponujamo pester in raznolik program filtracije. Tudi med sabo smo si zelo različni in imamo različna mnenja, ki pa jih spoštujemo.


Inovativnost – Novi in drugačni filtracijski izzivi naših kupcev so tisto, kar nas žene k iskanju inovativnih rešitev. Ideje in predlogi vsakega zaposlenega so v naši ekipi vedno zelo dobrodošli.


Moštvenost – Dobre rezultate dosegamo, ker smo povezana ekipa, ki si z veseljem priskoči na pomoč.


Ambicioznost – Imamo ambiciozne cilje in vizijo, kateri sledi cela ekipa. Razvijamo in ponujamo vedno nove rešitve, ki pripomorejo k čistejšim delovnim pogojem in čistejšemu okolju, na kar bodo ponosne tudi naslednje generacije.


Prednosti za naše kupce

Veseli in ponosni smo, da imamo tako zveste kupce, ki se redno vračajo k nam in vsak dan se za vas trudimo ostati najboljši in zagotavljati nivo storitve, ki si jo kupci zaslužite.


Med najpogostejšimi razlogi, zakaj nam kupci zaupajo, se največkrat pojavijo:


Naša prilagodljivost
Kakovost
Strokovnost tako tehničnega kot prodajnega osebja
Zanesljivost
Odzivnost
Ažurnost
Prijaznost

Kaj delamo?

Supplier Logo

PRIMA FILTRI

slovenski proizvajalec filtrov po naročilu z več kot 30-letno tradicijo

Supplier Logo

DONALDSON FILTRATION SOLUTIONS

izumitelj zračnega filtra in največji globalni proizvajalec filtrov, ki sam razvija tudi filtrirne materiale

Supplier Logo

DONALDSON TORIT

Vodilni svetovni proizvajalec filtrirnih sistemov za odsesovanje prahu in oljne megle

Supplier Logo

DONALDSON ULTRAFILTER

Nudi celovit program za filtriranje tekočin, plina, pare, komprimiranega in sterilnega zraka

Supplier Logo

CUMMINS FILTRATION

Ameriški proizvajalec filtrov Fleetguard, ki proizvaja tudi motorje

Supplier Logo

FILTERMIST

Angleški proizvajalec naprav za odsesovanje olja, oljne megle in vodne pare

Supplier Logo

TEKA

Nemški proizvajalec filtrirnih sistemov za odsesovanje dima pri varjenju, dima pri mizah za termični razrez in prahu pri brušenju

Supplier Logo

FILTREC

Proizvajalec ohišij in filtrirnih vložkov za filtracijo hidravličnega olja

Supplier Logo

T-SAFE

Danski proizvajalec vodnih filtrov proti okužbam z legionelo in ostalimi bakterijami

Ostali

Zastopamo še druge vrhunske dobavitelje filtrov in filtrirnih sistemov. Naša predanost kakovosti je osrednji del našega poslanstva, zato vse dobavitelje skrbno preverjamo in izbiramo, da lahko našim cenjenim kupcem zagotovimo najboljše izdelke in storitve. Sodelujemo z izbranimi partnerji, ki delijo našo vizijo odličnosti in trajnostnega razvoja ter prispevajo k raznolikosti naše ponudbe s katero zadovoljimo različne potrebe po filtrih in filtrirnih sistemih. Pri nas boste našli najboljšo kakovost, ki jo pričakujete od vodilnega dobavitelja na tem področju.

Zdravje na delovnem mestu

Zavzemamo za dobro počutje in zadovoljstvo zaposlenih. Ker verjamemo, da sta skrb za dobro fizično in psihično stanje ključnega pomena za kakovostno delo, smo na delovnem mestu uvedli številne ukrepe za izboljšanje zdravja zaposlenih.

Zaposlenim nudimo sveže sadje, vsak dan pa imajo na izbiro tudi različne tople obroke.  Prav tako imajo na voljo tople napitke, kot sta čaj in kava. Ti napitki, ne le, da razvajajo brbončice, temveč spodbujajo socialno interakcijo med sodelavci.

Ker so dela v pisarni v večini sedeče narave, smo uvedli dvižne mize, ki omogočajo delo v položaju, ki je zaposlenim najbolj udoben. Da pa morebitne fizične napetosti še bolj sprostimo, imamo na urniku tudi kratek odmor za telovadbo.

Skupaj gradimo zdrav delovni prostor, kjer se vsak posameznik počuti cenjen, podprt in motiviran.

Sadje v pisarni, jabolko, pisarna, Prima Filtertehnika
Ekipa Prima

Prima aktivnosti izven pisarne

Prima druženja so dnevi, ko naše običajno delovno okolje, zamenjamo z naravo, športnimi oblačili ter se odpravimo drugačnim dogodivščinam naproti.

Preizkusili smo se že v curlingu, teku na smučeh, se peš in s kolesi odpravili na bližnji hrib,…

Več let smo prisotni na Poslovnem teku trojk na Bledu, uspešno prestali izzive na Oviratlonu, nikakor pa ne manjkamo tudi na lokalnem jesenskem Medvoškem teku. Ob tej priložnosti k sodelovanju povabimo tudi naše najmlajše, ki s ponosom zastopajo naše Prima barve.

Čarobnost decembrskih praznikov širimo tudi med naše otroke, kjer nas vse skupaj obišče Božiček, ki z veliko košaro daril v otrocih vzbudi iskrice v očeh.

Skupni trenutki smeha in sprostitve so tisti, ki krepijo našo povezanost, tkejo nove prijateljske odnose ter obenem poskrbijo za sproščeno vzdušje našega običajnega vsakdana.

Pomemben nam je vsak član Prima ekipe:

Šele ko prepoznamo in negujemo pomembnost vsakega zaposlenega, lahko gradimo trdne in uspešne temelje za prihodnost.

Za njihovo delo se jim želimo zahvaliti z dodatnimi mesečnimi finančnimi nagradami ter možnostjo dodatnih izobraževanj. Glede na naravo delo, jim omogočamo tudi delo od doma.

Ponosni smo, da lahko, vsaj malo, doprinesemo k dodatni varnosti svojih zaposlenih po upokojitvi, zato del denarja namenimo dodatnemu pokojninskemu varčevanju posameznika.

Da pa bo prav rojstni dan nekaj posebnega ima slavljenec na svoj dan, dodaten dan dopusta, za katerega mu želimo, da ga preživi karseda lepo.

Vedno pa nam nasmehe na obraz privabi novica o prihodu novega družinskega člana, katerega izmed zaposlenih. Z darilom ob rojstvu otroka, želimo novopečenima staršema izkazati podporo in neizmerno veselje. Da pa je vzpostavitev delovno-družinskega življenja, karseda enostavno in prijetno,  staršem mlajših otrok omogočamo skrajšan delovnik.

Delo od doma