Medicinski filtri

POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

Smo zastopniki za prodajo filtrov za medicinske aplikacije proizvajalca Pall. Podjetje Pall je vodilno svetovno podjetje v razvoju visokotehnološke medicinske filtracije, ki pogosto predstavlja pomemben del pacientove obrambe pred nevarnimi patogeni. Poleg zaščite pacientov z medicinskimi filtri ščitimo tudi zdravniško osebje in opremo.

Pri nas lahko dobite naslednje Pall produkte:

  • Filtri za vodo v bolnišnicah – za uporabo na pipah, tuših in drugih virih vode
  • Filtri za vodo v hotelih, zdravstvenih domovih, domovih za ostarele
  • Filtri pri laparoskopskih posegih
  • Dihalni in infuzijski filtri
  • Filtracija pri pripravi zdravil
  • Produkti za zbiranje in shranjevanje matičnih celic

Filtracija vode

Laparoskopski posegi

Dihalni filtri

Infuzijski filtri

Iz vodnih zbirališč je v mesta napeljana kontrolirana in higienično čista hladna voda, ki med transportom teče skozi cevi z velikim premerom. Ta situacija pa se dramatično spremeni na točki vstopa v stavbo. Znotraj stavb voda stagnira in temperatura se poveča.

Kirurški dim je mešanica hlapnih tekočin in plinastih sestavin, ki nastajajo pri razpadanju tkiva med operacijami z laserjem in elektrokavterizatorjem. Med sestavinami, ki sestavljajo kirurški dim, so škodljive, strupene, teratogene in rakotvorne biološko nevarne kemikalije.

Bolnišnice vse pogosteje prisegajo na anestezijski sistem Pall, saj se ta lahko uporablja v obdobju 24 ur za posameznega pacienta ne glede na vrste postopka. Glavni element, ki omogoča ponovno uporabo sistemov, je filter za izmenjavo toplote in vlage Ultipor 25.

Infuzijski filtri so namenjeni doziranju zdravil in za parenteralno prehrano. Nudimo vam infuzijske filtre podjetja Pall, ki sodi v sam vrh razvoja medicinske filtracije.

Podjetje Pall ima za svoje produkte narejene številne klinične študije, s katerimi potrjujejo kvaliteto svojih produktov. Zavedajo se, da gre za filtracijo najbolj kritičnih aplikacij, kjer so velika tveganja okužb, zato zagotavljamo brezkompromisno in preverjeno kvaliteto.

Kot zastopniki podjetja Pall vam predstavljamo možnost prijave na brezplačna internetna izobraževanja, na katerih boste pridobili potrebna znanja in novosti s področja medicinske filtracije. Za več informacij nas pokličite na 01/3619260.

NOVICE IN OBVESTILA

Ste našli produkt zase? Imate dodatna vprašanja?

Izkušeni v filtraciji. Tukaj, da vam pomagamo.

Kontaktirajte nas