Motorni filtri

POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

Motorni filtri

Dobavimo vam lahko vse filtre za tovorna vozila, gradbene in delovne stroje, avtobusni program, železniški program, kmetijsko mehanizacijo, plovila in za ostala motorna vozila, ki delujejo v najzahtevnejših prašnih pogojih.

Smo zastopniki za blagovni znamki Donaldson in Fleetguard, ki sodita v samo elito proizvajalcev filtrov. Ponujamo vam inovativne rešitve za filtracijo vašega motorja, opreme in ljudi, ki jih uporabljajo. Spodaj nekaj ugotovitev, kaj boste s filtri Donaldson in Fleetguard pridobili:

  • Široka paleta izdelkov
  • Kakovost brez kompromisov
  • Učinkovitost filtracije – z našo filtracijo boste izboljšali delovanje vašega motorja in dosegli daljšo življenjsko dobo motorja in s tem dodatne prihranke
  • Uveljavljena tehnologija – Donaldson je pred več kot 100 leti izumil zračni filter in še vedno postavlja zelo visoke standarde v filtraciji z izdelki, kot so sistemi PowerCore®, tehnologija RadialSeal, tehnologija nanovlaken Ultraweb, razmik v medijih Pleatloc ipd. Dovolj zgovoren je podatek, da ima Donaldson trenutno aktivnih preko 1.600 patentov po vsem svetu.

TOVORNI PROGRAM

GRADBENI, DELOVNI in GOZDARSKI STROJI, DVIŽNA TEHNIKA

KMETIJSKA MEHANIZACIJA

AVTOBUSNI PROGRAM

PLOVILA

Celovita ponudba za vaše tovorno vozilo tudi v najzahtevnejših pogojih delovanja.

Donaldson in Fleetguard sta prisotna v prvovgradnji pri proizvajalcih kot so:

Renault, Volvo, Scania, Iveco, DAF, MAN, Mercedes Benz in mnogi drugi.

Naše rešitve za filtracijo optimizirajo delovanje in zmanjšujejo stroške vzdrževanja.

S filtri Donaldson in Fleetguard boste popolnoma zadostili vsem potrebam po filtraciji – od dovoda do izpuha!

Donaldson in Fleetguard sta prisotna v prvovgradnji pri proizvajalcih kot so:

Caterpillar, Hitachi, Terex, Liebherr, Kobelco, Linde, JCB, Bobcat, Hyster, Massey Ferguson, Komatsu, Kubota, Toyota, Jungheinrich, New Holland in mnogi drugi.

Družbi Donaldson in Cummins ponujata celovito paleto izdelkov za sisteme filtracije in izpušne sisteme za kmetijsko opremo. Njuni izdelki izboljšajo delovanje motorjev in opreme, obenem pa varujejo okolje, v katerem delujejo.

Proizvajalci originalne opreme po vsem svetu izbirajo izdelke Donaldson in Cummins za uporabo v novi opremi. Donaldson in Fleetguard sta prisotna v prvovgradnji pri proizvajalcih kot so:

Massey Ferguson, Same, Landini, Renault Agriculture, Fermec, John Deere, Deutz, Claas, Case New Holland in mnogi drugi.

Potrebujete učinkovito filtracijo, ki zagotavlja stalno delovanje vašega voznega parka, pri tem pa želite, da en dobavitelj pokriva vaš celoten vozni park?

Ko potrebujete filtracijo, ki zdrži učinke zaganjanja in ustavljanja motorja ter stalnega delovanja v prostem teku, smo pravi naslov za vas. Podjetji Donaldson in Cummins zagotavljata filtre s pravo kombinacijo kakovosti in vrednosti, ki vašim avtobusom omogočajo, da zanesljivo pridejo do cilja.

Izberite filtre Donaldson ali Fleetguard, s katerimi se lahko neprestano premikate in katerim zaupajo številni proizvajalci avtobusov, kot so:

Iveco, Irisbus, MAN, Mercedes Benz, Ikarbus in mnogi drugi.

Donaldson in Cummins ponujata zračne, oljne, hladilne in menjalniške filtre za veliko pomorskih strojev, z-pogonov, generatorjev in kompresorjev. Prav tako ponujajo širok spekter hidravličnih filtrov in dodatkov za različno pomorsko opremo.

Ponujamo vam še nekaj dodatnih razlogov, zakaj vam s filtri Donaldson in Fleetguard ponujamo varno izbiro?

Za vse filtre, ki vam jih dobavimo, dobite garancijo o kakovosti, saj prodajamo izključno blagovne znamke prvovgradne kakovosti.

Vsak Donaldsona in Fleetguard filter izpolnjuje ali presega specifikacije proizvajalcev originalne opreme. Filtri v našem programu so zaščiteni z mednarodno garancijo, s katero je vaše vozilo zaščiteno v primeru, da pride do kakršnekoli okvare motorja zaradi nepravilnega delovanja filtrov. To je garancija za vašo brezskrbnost! Več si lahko preberete tukaj:

Standardi, ki se upoštevajo pri proizvodnji

Oba proizvajalca proizvajata filtre upoštevajoč številne standarde kakovosti in ravnanja z okoljem. S filtri, ki so narejeni po teh standardih, boste zmanjšali stroške vzdrževanja in dobro zaščitili vaš motor.

Cummins je prvi dobavitelj, ki je prejel Ford Q1 v letu 1986 in prvi proizvajalec filtrov, ki je prejel certifikat QS-9000. Je imetnik številnih nagrad kakovosti kupcev, vključno s priznanjem s strani Deere, International, Scania in drugimi.

 

European block exemption

Vgradnja filtrov Donaldson in Fleetguard ne izniči vaše garancije motorja v času garancijske dobe, saj imata oba proizvajalca certikat »Block Exemption Regulation« 461/2010. Ta uredba vam omogoča, da sami izberete, kje so vaša vozila servisirana med garancijo in po njej.

Block exemption regulation

KAKOVOST

KAKOVOST,
ki jo pričakujete.

DELOVANJE

DELOVANJE,
ki ga potrebujete.

PODPORA

PODPORA,
ki je ne boste našli nikjer drugje.

Ste našli produkt zase? Imate dodatna vprašanja?

Izkušeni v filtraciji. Tukaj, da vam pomagamo.

Kontaktirajte nas