POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

kasetni filtri

Kasetni filtri so večinoma namenjeni grobi filtraciji razreda G2 do G4, kot končni filtri v preprostejših prezračevalnih sistemih ali kot zaščita finih žepastih ali kompaktnih filtrov v prezračevalnih sistemih. Okvir kasetnih filtrov je lahko izdelan iz pocinkane pločevine, nerjaveče pločevine, aluminija ali kartona. Filtrirna membrana je lahko iz sintetičnih vlaken – kofilov različnih stopenj, poliestra, polipropilena ali celuloze.

Izvedbe kasetnih filtrov

kasetni filter
filtri za rekuperacijo
filter za prezračevanje
  • Kasetni filtri z vgrajenim enojnim slojem filtrirnega materiala se uporabljajo za preproste enostopenjske sisteme kot filtri elektro omaric, agregatov in drugih delovnih strojev. Okvirji filtra so izdelani iz kartona ali pločevine.
  • Kasetni filtri z vgrajenim gubanim filtrirnim materialom in ojačitvijo iz mrežice se uporabljajo za običajne prezračevalne sisteme in lakirne komore. Okvir filtra je izdelan iz pločevine ali plastičnih mas.
  • Kasetni filtri z vgrajenim gubanim materialom (t. i. minipleat tehnologija) se uporabljajo za zahtevne prezračevalne sisteme z namenom zmanjševanja energijskih stroškov in podaljševanja življenjske dobe filtra. Okvir filtra je izdelan iz plastičnih mas ali kovine.
  • Kasetni filtri za visoke temperature do 300 °C so narejeni iz steklenih mikrovlaken z veliko filtrirno površino, ki omogoča majhen padec tlaka in so zato primerni za vgradnjo v najbolj zahtevnih industrijskih procesih.

Dobavimo vam lahko najrazličnejše standardne in nestandardne oblike kasetnih filtrov.

Ste našli produkt zase? Imate dodatna vprašanja?

Izkušeni v filtraciji. Tukaj, da vam pomagamo.

Kontaktirajte nas