POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

Podjetje Donaldson je eden redkih proizvajalcev filtrov, ki razvija in patentira tudi filtrirne materiale. Z lansiranjem linije Donaldson Blue, katere filtri so narejeni iz Ultra-Web nanovlaken, podjetje zagotavlja najboljše, kar trenutno obstaja na tržišču.

Donaldson Blue zračni filtri z Ultra-Web tehnologijo nanovlaken zaščitijo motor z zagotovitvijo boljše začetne in splošne učinkovitosti v primerjavi s konvencionalnimi celuloznimi mediji. Donaldson je pred več kot 100 leti izumil zračne filtre za dizelske motorje, prav tako pa so prvi, ki so razvili filtrirno membrano iz nano vlaken za dizelske motorje z že več kot 20 leti odličnega delovanja.

Aplikacije

  • Cestni tovornjaki
  • Delovni tovornjaki in oprema

Prednosti

  • Daljša življenjska doba filtra.
  • Daljša življenjska doba motorja – Donaldson Blue zračni filtri zagotavljajo boljšo zaščito motorja s tem, da preprečijo veliko več kontaminentom, da bi prešli skozi, kot celulozni zračni filtri.
  • Nižji stroški vzdrževanja.
  • Namenjeni uporabi v ekstremnih temperaturah in vlažnosti, kar je v nasprotju z običajnimi nanovlakni.

S filtri Donaldson Blue boste z enim filtrom prevozili dvakrat več kot v primeru standardnih celuloznih medijev, kar vam omogoča velik prihranek stroškov vzrdrževanja. Poleg tega pa Donaldson Blue air filtri ščitijo motorje in pomagajo pri daljšem delovanju z zagotavljanjem boljše začetne in splošne učinkovitosti v primerjavi z običajnimi celuloznimi mediji.

Vlakna celuloznih filtrirnih membran so večja kot Ultra-Web nano vlakna in imajo več prostora med vlakni, to pa povzroči, da se kontaminenti naložijo v globino membrane in zamašijo pot zračnega toka, kar povzroči večjo omejenost in nižjo sposobnost delovanja filtra.

Ste našli produkt zase? Imate dodatna vprašanja?

Izkušeni v filtraciji. Tukaj, da vam pomagamo.

Kontaktirajte nas