POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

mobilna odsesovalna naprava

Montažne in mobilne filtrirne naprave so namenjene predvsem odsesovanju dima pri varjenju in so v dveh izvedbah – z eno ali dvema gibljivima odsesovalnima rokama.
Filtrirne naprave, namenjene stenski montaži, imajo čiščenje filtrirnih elementov izvedeno z izpihovanjem s komprimiranim zrakom ter so opremljene s stikalno in krmilno omarico. Mobilne filtrine naprave je glede na samo zahtevnost odsesovanja možno dobiti v več različnih izvedbah, in sicer od preprostejših naprav s kasetnimi filtrirnimi elementi do zmogljivejših s patronskim filtrinimi elementi ter avtomatskim čiščenjem.

Filtoo

Mobilna filtrirna naprava Filtoo je primerna za odsesovanje varilnega dima za industrijsko rabo, posebej za odsesovanje dima, ki nastane pri termični obdelavi kovin.

Naprava je opremljena s predfiltri in kvalitetnim glavnim filtrom z veliko filtrirno površino.

Filtrirna naprava stoji na kolesih in je standardno opremljena z optično in akustično kontrolo. Naprava je vključno z odsesovalnimi rokami testirana in odobrena po smernicah BGIA, ter je dobavljena takoj pripravljena na vklop.

teka filtoo odsesovalne naprave

Oglejte si delovanje mobilne filtrirne naprave Filtoo na tem posnetku.

Nudimo vam tudi filtrirno napravo Filtoo s predodvajalcem, s katerim boste:

  • Zagotovili optimalno zaščito pred iskrami
  • Podaljšali življenjsko dobo filtrirnih vložkov
  • Zmanjšali stroške vzdrževanja

Nudimo vam tudi mobilno filtrirno napravo Filtoo z delovno mizo.

Za ogled delovanja kliknite tukaj.

Cartmaster

Je mobilna filtrirna enota, primerna za dolgotrajno odsesovanje dima, ki nastaja pri obdelavi nelegiranega jekla, pocinkanega materiala in aluminija, pri katerih nastajajo velike količine dima.

Posebej razvit odpraševalni sistem zagotavlja optimalno učinkovitost ločevanja skozi celotno delovanje. Prednost Power-Spray sistema za čiščenje filtrskih vložkov niso le nizki stroški vzdrževanja, ker nimajo nobenih vrtljivih delov, ampak se lahko pohvalijo tudi z nizko porabo komprimiranega zraka za čiščenje filtrskih vložkov. Izločeni prašni delci se zbirajo v zbiralnem predalu na dnu, ki se ga po potrebi izprazni.

Sistem čiščenja filtrskih vložkov ima tudi možnost naknadnega čiščenja, ki se vklopi avtomatsko, ko se izklopi ventilator filtrske naprave. Stabilna jeklena konstrukcija zagotavlja nizke stroške vzdrževanja tudi kadar je naprava postavljena v težke delovne pogoje.

V vsako enoto je vgrajena tudi pregradna plošča, ki služi kot predodvajalec za težje delce. Filtrski vložki kategorije BGIA M ločujejo preostali dim in prah (učinkovitost izločanja ≥ 99 %).

teka carmaster prenosna odsesovalna naprava

Filtrirni vložki so tovarniško obloženi s posebnim aditivom, s čimer se življenjska doba vložkov znatno podaljša v primerjavi s standardnimi filtrskimi vložki.

Naprava je opremljena z ventilatorjem visoke zmogljivosti, ki proizvaja visok podtlak, ki zagotavlja visok pretok tudi v težkih pogojih.

Velika prednost te enote je njena uporabniku prijazna konstrukcija z lahko dostopnimi vzdrževalnimi vrati do vseh nadzornih področij ter posledično tudi nizkih stroškov vzdrževanja, saj se filtrirni vložki čistijo med samim obratovanjem.

Cartmaster filtrirna naprava obstaja tudi v stenski izvedbi.

Strongmaster

Je mobilna filtrirna enota, primerna za dolgotrajno odsesovanje dima, ki nastaja pri varjenju nelegiranega jekla, dragih kovin, pocinkanega materiala in aluminija, pri katerih nastajajo velike količine dima.

Ta mobilna filtrirna enota z IFA-certifikatom, v kombinaciji s TEKA sesalnimi premičnimi rokami, je primerna za kategorijo varjenja dima W3 (certificiranje IFA: 201021078/1140). Učinkovitost izločanja delcev je ≥ 99 %.

Vgrajeni so filtrirni vložki z veliko filtrirno površino, ki se ročno čistijo s komprimiranim zrakom med samim delovanjem, stroški vzdrževanja pa so zelo nizki. Filtrirni vložki so skozi celoten cikel odsesovanja in čiščenja v filtrirni enoti, kar zagotavlja, da prah ne more priti do delovnega mesta. V vsako enoto je vgrajena tudi pregradna plošča, ki služi kot predodvajalec za težje delce.

teka strongmaster naprava za odsesovanje

Ste našli produkt zase? Imate dodatna vprašanja?

Izkušeni v filtraciji. Tukaj, da vam pomagamo.

Kontaktirajte nas