Zaposlitev

POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

Želite biti del inovativnega in uspešnega podjetja? V Prima Filtertehnika d.o.o. združujemo moči z zaposlenimi, ki so odprti, predani in zavzeti za uresničevanje našega poslanstva in vizije: krepiti temelje, poglobiti strokovno znanje, zagotavljati kakovost, spoštovati korektnost in ceniti trdo delo.

Ste motiviran, inovativen in pozitivno naravnan strokovnjak na svojem področju in si želite novih izzivov? Predstavite nam svoje potenciale!

Verjamemo, da smo zaupanja vreden delodajalec, saj spoštujemo in podpiramo svoje zaposlene, katerim omogočamo rast in razvoj znotraj naše Prima ekipe.

Pošljite nam svojo predstavitev na naslov: info@prima-filtertehnika.si


TRENUTNA PROSTA DELOVNA MESTA:

Razpis za delovno mesto: delavec v proizvodnji filtrov

Prima filtri d.o.o. je podjetje za razvoj, proizvodnjo in trženje filtrov. Že od leta 1990 uspešno širimo proizvodni program, uvajamo nove tehnologije in razvijamo nove filtre. Tako je podjetje danes specializirano za področje filtracije v vseh glavnih industrijskih panogah, proizvajamo pa tudi filtre za tovorna vozila, gradbeno mehanizacijo, delovne stroje, klima naprave. Delujemo na področju filtriranja zraka, olja, goriva, hidravličnega olja, plina, vode, hladilnih tekočin. Strokoven kader v našem podjetju zadovolji vse potrebe s področja filtracije, naša največja prednost pa je hitra izdelava filtrov po naročilu.

Zaposlitev Prima filtri

Zaposlitev v podjetju Prima filtri