POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

kabinski filtri

Filter kabine ohranja zrak, ki ga vdihujete, čistejši!

Mikroskopski iritanti, kot so alergeni, saje, prah in onesnaževalci, lahko najdejo svojo pot v kabino tovornjaka, kar poslabša kakovost zraka.

filter kabine

Slika: Filter kabine v tovornjaku

Kabinski zračni filtri so namenjeni čiščenju, filtraciji zraka, ki vstopi v kabino vozila. Filter kabine namestimo v prezračevalni sistem, da tam ujame delce prahu, vlage in celo žuželk.

Sčasoma se filter kabine zamaši in potrebno ga je zamenjati. Takrat nastopimo mi, saj vam priskrbimo kabinske filtre, ki odstranijo iritante, preden pridejo v kabino vozila in tako ohranjajo zrak, ki ga dihate, čistejši.

Poskrbite za svoje zdravje in nas pokličite, priskrbeli vam bomo pravi filter kabine!

 

donaldson filter kabine, filter kabine, kabinski filter, kabinski zračni filter

Nekaj prednosti kabinskih filtrov:

  • Izboljša delovanje prezračevalnega sistema v vaši kabine. Če kabinskega filtra še nikoli niste zamenjali, je povsem možno, da je zamašen in zato vaš prezračevalni sistem ne dovaja dovolj zraka v vaše vozilo. Hkrati pa je sistem zaradi zamašenega filtra kabine lahko tudi glasnejši.
  • Če ob zagonu vašega vozila iz njega pride neprijeten vonj, je to prav tako lahko posledica starega, umazanega ali celo zamašenega filtra kabine. Kabinski zračni filter z aktivnim goljem lahko poskrbi tudi za odstranitev neprijetnih vonjav in prijetnejše počutje potnikov (tudi v npr. avtobusih).
  • Če konstantno kihate in kašljate, ko ste na vožnji, je možno, da vas napada alergija. Filter kabine z aktivnim ogljem ujame cvetni prah in druge alergene, ki lahko vplivajo na vaše zdravje.

Ste našli produkt zase? Imate dodatna vprašanja?

Izkušeni v filtraciji. Tukaj, da vam pomagamo.

Kontaktirajte nas