O nas

POTREBUJETE POMOČ?

Tel: +386 1 36 19 260

Fax: +386 1 36 19 271

Email: info@prima-filtertehnika.si

Več podatkov

Predstavitev

Podjetje Prima Filtertehnika d.o.o. je proizvajalec in ponudnik filtrske tehnike, kamor sodijo najrazličnejši filtrirni vložki in filtrirne naprave.

Naši začetki segajo v leto 1990, ko je bilo ustanovljeno podjetje Prima filtri d.o.o. Leto 2009 je bilo za nas pomembna organizacijska prelomnica, saj smo se združili s podjetjem Imex Filtertehnika d.o.o. in ustanovili podjetje Prima Filtertehnika d.o.o. S skupnimi močmi, predvsem pa z nenehnim vlaganjem v izboljšave in razvoj, smo si nabrali dragocene izkušnje, ki nam pomagajo pri reševanju nenehnih izzivov, povezanih s filtracijo. Odlikuje nas širok program filtracije, kakovost, hitra odzivnost, prilagodljivost, izkušnje, reševanje tehničnih težav in tradicija. Utrdili smo si položaj vodilnega ponudnika filtrske tehnike v Sloveniji, kar nam dokazujejo naši zvesti kupci.

Naš prodajni program zajema:

  • izdelava filtrov za različne industrijske namembnosti (filtri za zrak, olje, hidravlično olje, gorivo, erozijo, emulzijo, pline, vodo, paro)
  • industrijsko-odpraševalne naprave in naprave za filtracijo oljne megle, prav tako pa vam nudimo servisiranje že vgrajenih odpraševalnih naprav
  • izdelava filtrov po naročilu (na osnovi skice, dimenzije ali tehničnih podatkov)
  • izdelava filtrov za motorna vozila (tovorna vozila, gradbeni in delovni stroji, kmetijska mehanizacija, plovila, avtobusni program, železniški program)
  • procesno filtracijo, kamor uvrščamo filtre za tekočine, komprimiran zrak, pline in paro
  • HVAC (prostorsko) filtracijo – filter vreče, žepasti in kasetni filtri, kompaktni filtri, hepa filtri

Potrebujete pomoč? Zahtevajte obisk našega prodajnega svetovalca ali nas kontaktirajte tukaj.

Zastopstva

Smo zastopnik za prodajo blagovnih znamk, ki v svetu veliko pomenijo in so prisotne pri prvi vgradnji številnih proizvajalcev vozil in naprav:

Donaldson

Velja za velikana med proizvajalci filtrov, saj sodi med največje proizvajalce filtrov s preko 13.000 zaposlenimi, prav tako pa je izumitelj zračnega filtra. Ste vedeli, da je Donaldson razvil prvi suhi zračni filter pred več kot 100 leti? Če vas zanima, kako je izgledal in kako je sledil razvoj motornih filtrov v podjetju Donaldson, ki vsako leto nameni 3 % svoje prodaje za raziskave in razvoj, si preberite tukaj. Donaldson je tudi eden redkih proizvajalcev filtrov, ki sam razvija in patentiral materiale, ki so vgrajeni v proizvodnji filtrirnih elementov.

Donaldson Torit DCE

Donaldson Torit DCE ponuja inovativne filtracijske rešitve za odpraševanje in odstranjevanje dima in oljne megle. Z Donaldson Torit odpraševalniki boste izboljšali učinkovitost, prihranili energijo in podaljšali življenjsko dobo filtrov.

Donaldson Ultrafilter

Donaldson Ultrafilter ponuja celovit filtracijski spekter na področju procesne filtracije – filtracije plina, pare, tekočin, komprimiranega in sterilnega zraka. Vsi produkti so načrtovani za doseganje maksimalnih standardov čistosti in zadovoljujejo najvišje zahteve kakovosti.

Cummins Filtration

Cummins Filtration proizvaja blagovno znamko filtrov Fleetguard – načrtuje, proizvaja in distribuira filtre za motorna vozila za zrak, gorivo, hidravliko, olje ter kemikalije in produkte za tehnologijo izpušnih sistemov za dizelsko in bencinsko opremo. Kot edini proizvajalec filtrov, ki je hkrati tudi proizvajalec motorjev, Cummins točno ve, kako zagotoviti najboljšo zaščito motorja. Več kot sto tisoč ur laboratorijskega dela in terenske analize na milijonih kilometrov je tisto, s čimer zagotavljajo preverjenost tehnologije, kateri je vredno zaupati!

Tudi Cummins veliko vlaga v raziskave in razvoj, pregled inovacij skozi čas pa si lahko ogledate tukaj.

Prima filtri

Prima filtri d.o.o. je slovensko družinsko proizvodno podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo filtrirnih vložkov malih in velikih serij, velik poudarek pa dajemo tudi izdelavi filtrov po naročilu. Prima filtre odlikuje visoka kvaliteta, saj so vsi filtri izdelani iz najkvalitetnejših materialov, dobavljenih od priznanih dobaviteljev, vsi materiali pa so preizkušeni in testirani po mednarodnih predpisih in standardih. Pri izdelavi filtrov z ustrezno tehnologijo in kontrolnimi postopki ter preizkusi zagotavljamo kakovost in konkurenčnost vseh naših izdelkov. Tako vam ob pravilni vgradnji ali namestitvi Prima filtrov zagotavljamo brezhibno delovanje strojev, naprav in vozil.

Poleg zgoraj omenjenih dobaviteljev zastopamo tudi podjetja Pall, Filtrec, Teka, HIFI in mnoga druga podjetja, s katerimi dopolnjujemo naš prodajni program.

Pridružite se številnim uglednim podjetjem na slovenskem in tujem tržišču, ki nam zaupajo, da s filtri poskrbimo za njihove stroje, naprave in delovno okolje. Naj bo Vaša filtracija naša skrb!

Ste našli produkt zase? Imate dodatna vprašanja?

Izkušeni v filtraciji. Tukaj, da vam pomagamo.

Kontaktirajte nas